top of page
  • Forfatterens bildeArgument Agder

God Jul!


Av redaksjonen, publisert 22.12.2023


Den fjerde julen i Argument Agders historie står nå for døren. I likhet med foregående år har vi også i år i gjennomsnitt publisert en ny artikkel hver eneste arbeidsdag. Alt i alt er det i løpet av året blitt over 260 artikler om en lang rekke viktige tema i samtiden. Totalt ligger det nå godt over 900 artikler i vår database. De kan leses av alle uten gebyr eller kontingent.


Det er kritiske og opplysende artikler som leseren i hovedsak ikke finner i andre medier. Og der hvor artiklene også er presentert andre steder har de først vært å lese i Argument Agder. Det ser vi som en anerkjennelse av vår redaksjonelle linje. For de artikler vi tar inn holder en kvalitet som innebærer at også andre medier raskt aksepterer dem.


Tilgangen på stoff som egner seg for publisering har jevnt over vært god. I perioder har vi fått inn flere gode artikler enn vi har hatt kapasitet til å publisere. Vi har som grunnleggende målsetting å fremme artikler og tema som andre medier av ulike årsaker nøler med bringe. Det ønsker vi å fortsette med.


Vårt nettmagasin finansieres ved gaver og bidrag fra medlemmer og støttespillere. Alle bidragsytere er selvstendige, og jobber på dugnadsbasis. Vi har således lave kostnader for å drifte nettmagasinet. Det gjør at vi ikke er avhengig av reklame, og vi kan derfor tillate oss en kritisk vinkling på omstridte tema som reklameavhengige medier av hensyn til annonsørene vil måtte vurdere nøye. Det gir oss større frihet til å fronte vanskelige problemstillinger, og beriker den offentlige samtale.


Et stort mediemangfold er en fordel for alle i et velfungerende demokrati. Vi ønsker alle som vil være med å bidra til den offentlige debatt med artikler, synspunkt og analyser velkommen som bidragsytere i Argument Agder. Vi tilbyr grundig redigering av alle innlegg, og kanskje kan en publisering i vårt nettmagasin være et første skritt mot en fremtidig aktiv skribenttilværelse. Hvis du sliter med skrivekløe, og har lyst til å prøve deg i den offentlige debatt håper vi å høre fra deg.


Vi tar nå jule - og nyttårsferie i visshet om at vi har gitt våre lesere gode og nyttige synspunkt om mange aktuelle problemstillinger. I begynnelsen av januar er vi tilbake.

I mellomtiden takker vi for følget gjennom året som nå lakker mot slutten, og ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år!Kommentarer? Gå til vår Facebook-side eller send til post@argumentagder.no


Comentários


bottom of page