top of page

Argument Agder er et nettmagasin for Sørlandet. Her finner du reportasjer, kronikker og analyser som tar tak i politikk, kultur og samfunnsspørsmål i landsdelen.

Argument Agder skal være en plattform for kritisk debatt og ytring, og være en kanal for synspunkter og fakta som hovedstrømsmedia omgår.

Argument Agder følger redaktørplakaten og har alltid signerte bidrag. Magasinet jobber etter Vær varsom- plakaten og andre presseetiske prinsipper. Når det er nødvendig, opprettholder magasinet strengt kildevern.

Argument Agder tar imot innspill, kommentarer og innlegg fra enkeltpersoner og grupperinger. Likevel forbeholder magasinet seg retten til å avvise uegnede bidrag, samt retten til å korrigere språkfeil og uklare formuleringer.

REDAKSJONEN

REDAKTØR:

Bernt Harald Utne, redaktør – E-post: bharaldu@online.no

 

REDAKSJONSSEKRETÆRER:

Randi Øverland - E-post: randi.overland@uia.no

Per M. Mathisen – E-post: p.m.mathisen@pm.me

STYRET

Per M. Mathisen (styreleder)

Terje Dragseth (styremedlem)

Torkjel Farstad styremedlem)

Redaksjon
Annonsere

ANNONSERING

 

Argument er et uavhengig, ikke-kommersielt magasin. Det meste av arbeidet utføres ubetalt og på dugnad. Likevel påløper det utgifter, og om ikke altfor lenge ønsker vi å utvide staben med betalte medarbeidere.

Vi søker derfor både sponsorer og annonsører. Annonser må ha et innhold som ikke bryter med redaksjonelle hovedprinsipper, som primært handler om ideologisk nøytralitet, redelighet og menneskerettigheter.

Ta kontakt med oss på kontaktskjemaet, eller direkte med redaksjonen dersom du kan tenke deg å bidra med støttemidler eller vil kjøpe annonseplass.

Bankkonto: 3060 37 54898

 

VIPPS-nummer: 604310

Kontakt oss

Innlegg, tips eller andre henvendelser?
Bruk kontaktskjemaet: 

Takk! Melding er sendt.

bottom of page