top of page
  • Forfatterens bildeArgument Agder

PĂ„ tide Ă„ reflektere litt over eget arbeid?

Synspunkt 02.02.2024: Har mediene boltret seg i uroen rundt Nils Nilsen uten Ă„ formidle et nĂžytralt og sannferdig bilde av hans politiske virke?



Av Nils Nilsen, publisert 02.02.2024


De siste ukene har det vÊrt enkelt for en hver journalist Ä sÞke opp alt brÄket som foregÄr i partiet INP knyttet til fhv. partileder Owe Ingemann WaltherzÞe. 

Jeg vil spesielt referere til 3 episoder av Politisk Kvarter i NRK forrige uke hvor WaltherzÞe ble tatt i lÞgn pÄ lÞgn pÄ lÞpende bÄnd, for deretter Ä ende opp som komiske Ali i Nytt pÄ Nytt. 

 

Det som anfÞres mot ham i alle medier, og ikke minst fra INPs medlemsmasse pÄ alle sosiale medier, er identisk med det jeg anfÞrte bÄde overfor partilederen, pressen, kommunedirektÞren og ordfÞrer Jan Oddvar Skisland hÞsten 2022.

 

Det hele endte som kjent med at pressen boltret seg i nyheter omkring meg da det rant fullstendig over for ordfÞrer Skisland. FÞrst og fremst fordi han ble avslÞrt i gjentatte formalfeil som bystyrets leder, men mest av alt fordi han i likhet med pressen hadde enorm tillit til hva partidiktatoren og lÞgneren anfÞrte mot meg og hele det lokallagsstyret jeg hadde i ryggen hele veien. 

 

Resten av historien kjenner vi. Jeg gjorde et halvhjertet forsÞk pÄ Ä stable opp en alternativ

partiliste, hvor pressen gjorde sitt til at jobben ikke ble sÊrlig lett, og kommunedirektÞren gikk ut med kritikk av partiets program. Med unntak av NRK var pressen ogsÄ ganske unnvikende, da det ble lagt ut falske AI-genererte nettsider pÄ vÄrt nye parti sitt domene og hindret oss ytterligere. 


Jeg er som kjent opptatt av Ă„ bekjempe ukultur uansett parti. Ikke sitte med vedvarende makt selv.

Resultatet (altsÄ valget) lever jeg for Þvrig svÊrt godt med. Jeg er som kjent opptatt av Ä bekjempe ukultur uansett parti. Ikke sitte med vedvarende makt selv. Dette har jeg ogsÄ bevist utallige ganger enten det har vÊrt gruppeleder i AP, nynazisten i Demokratene eller despoten i INP (og bystyret/administrasjonen) jeg har gÄtt ut mot. 

 

Det som nÄ er aktuelt Ä reflektere over, gjelder den rolle media har boltret seg i. Dere har solgt aviser i bÞtter og spann pÄ Ä fÞlge meg. Dere har samtidig skrevet mye som ikke er korrekt og som i anstendigheten, demokratiets og ytringsfrihetens navn kan rettes opp. Dere ga tillit til en despotisk partileder i INP, og ordfÞreren forsÞkte sammen med kommunedirektÞren Ä profittere pÄ dette. 

 

Dette gjorde dere mot alle muligheter for bedre vitende. Fasit er nÄ at dere burde visst bedre. 

 

Jeg har selvsagt atter en gang fÄtt rett i mine anfÞrsler. Det bÞr tjene til en offentlig  beklagelse fra dere alle.  Det sies at pressen skal vÊre med deg pÄ alle oppturer, men selvsagt ogsÄ nedturer.  I saken Nilsen vs INP og ordfÞreren har pressen uansett feilet i sin dekning. 

 

Jeg forventer at dette rettes opp. 

 

Ha en fin dag videre. Kristiansand bare leverer og leverer!



Kommentarer? GÄ til vÄr Facebook-side eller send til post@argumentagder.no

bottom of page