top of page
  • Forfatterens bildeArgument Agder

Med Israel mot ytringsfrihet

Synspunkt 08.01.2024: Krigen mellom Hamas og Israel spalter USA. Ved årsskiftet måtte rektor ved det prestisjetunge Harvard-universitetet gå av etter å ha støttet et studentopprop som kritiserte Israel.Av Reidar Kaarbø, redaktør av https://hvamenerpartiene.com, publisert 08.01.2024


Israel vil svinebinde ytringer som kritiserer Israel. Det er enda et skritt på en meget farlig vei å gå. USA, og muligens resten av verden, har sett et nytt prosjekt hvis navn spiller på 9/11, og det heter 10/7 etter 7. oktober 2023. I dette prosjektet vil tilhengere av Netanyahu bringe kritikk mot Israel til taushet. Folkene bak 10/7 definerer ytringsfrihet til å si pene ting om Israel.


For all kritikk av Israel er enten identisk med fornektelse av Holocaust eller antisemittisme, ifølge de mest ensporete jødene, og all kritikk må drepes i fødselen.


På Harvard universitet i USA gjør de det slik: De studentene som sier at drepingen av palestinere på Gaza må ta slutt, får sitt foto og navn på en svær plakat på biler som kjører rundt i byen. Navnene deres blir publisert på lister som sendes til alle større advokatkontorer i USA slik at juss-studentene aldri vil få seg noen jobb eller praksis der.


Bak 10/7 står seks, syv jødiske organisasjoner, pluss selvfølgelig APAC (American Israel Public Affairs Committee) som finansierer og fører krig mot folk i USA som stiller seg kritisk til Israels forbrytelser mot palestinerne. Organisasjonene har enorm politisk makt og har kjøpt mange av representantene som er valgt inn i styre og stell.


Resultatet er sensurering, overvåking av meninger, slutt på ytringsfrihet, historieomskriving, innføring av sannhetsministerium og sosial belønning av de rett-talende.

Representantenes hus vedtok 5. desember, etter at rektorene ved tre amerikanske universiteter (Harvard, University of Pennsylvania og Massachusetts Institute of Technology) nektet å fordømme kritikk av Israel, en lov som inneholder formuleringen «anti-Zionism is antisemitism». Det vil si at kritikk mot staten Israel er det samme som å undertrykke jøder. Denne nytalen må unektelig kjennes litt rart for de jødene som kritiserer Israels fremferd og ønsker fremme en annen og fredeligere politikk. USAs politikere gjør det som Israel-lobbyen sier de skal gjøre, enkelt og greit. Vi ser kanskje noe av det samme her på berget der norske politikere ikke vil utvise israelske diplomater, eller innføre sanksjoner og boikott mot Israel. Slik bidrar de til stilltiende å akseptere folkemord, etnisk rensning, krigsforbrytelser, massedrap og terrorisme.


USA forsøker ikke å skjule at Israel formulerer landets politikk i denne saken, og Norges utenrikspolitikk bestemmes av USA, ifølge Johan Galtung.


10/7 er en farlig vei å gå for ethvert sivilisert samfunn, og problemet med slike tendenser er at de er symptomer på alvorlige mangler i samfunnet de oppstår i. Resultatet er sensurering, overvåking av meninger, slutt på ytringsfrihet, historieomskriving, innføring av sannhetsministerium og sosial belønning av de rett-talende.

Kreftene bak 10/7 er sterkt behandlingstrengende, muligens hinsides ethvert forsøk på behandling. De kan se seg selv i speilet og si at de er mer verdt enn alle andre, at alle som kritiserer er onde og gale, og at Israel har rett til å gjøre akkurat hva Netanyahu vil. Når man skal ut og røve et land i Guds navn, er allting rett.


Kilde: Judging Freedom intervjuer Phil Geraldi om "Prosjekt 10/7"

fra 13 minutter og 50 sekunder ut i denne videoen


Om Phil Geraldi:Kommentarer? Gå til vår Facebook-side eller send til post@argumentagder.no


Comments


bottom of page