Search Results

11 resultater funnet

 • «Sturmgeist» krever sletting av artikkel

  Eldøy, på vegne av Cornelius Jakhelln, alias «Sturmgeist», at artikkelen «Sturmgeist i vinden igjen - inspirasjonens kunst», publisert den 13. juni, skal slettes i sin helhet. Rettstaten gjelder for alle, uten innskrenkninger, og det er det svært vanskelig å se tegn til i «Sturmgeists» utstilling «Angel of Death».

 • Sturmgeist i vinden igjen - inspirasjonens kunst

  Sturmgeist alias Cornelius Jakhelln tok sterk avstand fra voldshandlingene. Jeg så en video hvor han bar en T-skjorte med Sturmgeist – hva hadde Sturmgeist med dette å gjøre ? Men hadde sangtekstene til Sturmgeist innflytelse på den unge Auvinen? Jeg hadde ikke venta en gjenfødelse av Sturmgeist. For Sturmgeist er igjen forut for sin tid, han forsvarer kvinner og byens etablerte borgere i kampen mot det og de onde.

 • Sturmgeist's røtter - hans fortid og gjenoppstandelse

  Utne, og omtaler ut fra offentlige og dokumenterbare kilder noe av bakgrunnen til Cornelius Jakhelln og hans kunstnernavn «Sturmgeist». Utne, publisert 19.8.20 Første gang Sturmgeist så dagens lys i Europa var i begynnelsen av juni 2002. Et halvt år senere, senhøstes 2002, etablerer Cornelius Jakhelln sitt black-metal band og kaller det Sturmgeist. Ordet Sturmgeist, eller storm-ånden i norsk oversettelse, var før dette helt ukjent i Tyskland. Enkelte tyske aviser ville ha det til at han var påvirket av Jakhelln og hans Sturmgeist, men SS Haupsturmbannführer Sturmgeist fra spillet «Frontline» passer bedre som forbilde for en slik massakre.

 • Bannere over Markens

  Utne, og omtaler ut fra offentlige og dokumenterbare kilder noe av bakgrunnen til Cornelius Jakhelln og hans kunstnernavn «Sturmgeist». Og det er blitt en metode, man kunne kalle det „Sturmgeist-metoden“. Vi „forstår“ hvorfor Jeppe drikker, og hvorfor Sturmgeist skriker. Jakhelln, alias Sturmgeist, er en deltager i denne konflikten. Sturmgeist skriker hevn i kunsten sin: offer, hat og hevn.

 • Knefallet

  Utne, publisert 20.8.20 Debatten i kjølvannet av sommerens hete kunstnavn, Cornelius Jakhelln med kunstnernavnet «Sturmgeist», har satt fokus på det knefall som mange førende personer i samfunnsdebatten har gjort for Jakhellns metode for konfliktbeskrivelse.

 • God sommer !

  Det er særlig to saker som har preget vår dekning i denne perioden: Nicolai Tangens tilsetting som leder for forvaltningen av vår fellesformue Oljefondet, og «Sturmgeist»-utstillingen på galleriet Arteriet med Cornelius Jakhelln i hovedrollen. I en av artiklene om «Sturmgeist»-utstillingen fremkom et par formuleringer som burde vært unngått.

 • «Ord i gaden» - de gule bannerne i Markensgate

  Kommunens administrasjon har ingen kommentar til artikkelen om Cornelius Jakhelln og kunstnerskapet Sturmgeist.

 • Kjærlighetsdiktet

  Bildene er laget av Sturmgeist, alias forfatter Cornelius Jakhelln, som også var en av initiativtakerne til oppropet.

 • HATETS KUNST

  Kunstneren er "Sturmgeist", alias Cornelius von Jakhelln. Bak dekke av å være et kunstneriske uttrykk fremmer «Sturmgeist» et budskap som kan tolkes som direkte trusler om død og undergang mot Brandsdal og hans familie.

 • Steinar J. Olsen og det sorte hullet i Auschwitz

  Maleren var «Sturmgeist», alias forfatteren Cornelius Jakhelln.

Meld deg på nyhetsbrev

Send innlegg til MENINGER kontaktskjema eller til: post@argumentagder.no

 • White Facebook Icon

Følg oss på Facebook

© 2020 Argument Agder